De printerinstellingen configureren met beheer via een webbrowser (webbrowser)

U kunt een standaard webbrowser gebruiken om de instellingen van de printserver te wijzigen met behulp van het HTTP-protocol (Hyper Text Transfer Protocol).
Belangrijk Belangrijk
Het standaardwachtwoord vindt u op de achterkant van het apparaat. Het wordt voorafgegaan door "Pwd".
Het verdient aanbeveling het standaardwachtwoord onmiddellijk te wijzigen om ongeautoriseerde toegang tot het apparaat te voorkomen. U kunt het standaardwachtwoord ook afdrukken door de knop Doorvoeren en afsnijden enkele seconden ingedrukt te houden.
1
Typ "http://printer_ip_address/" in de adresbalk van de webbrowser. (Hierbij is "printer_ip_address" het IP-adres van het apparaat of de naam van de afdrukserver.) Als het IP-adres van de printer bijvoorbeeld 192.168.1.2 is, typt u: http://192.168.1.2/.
2
Voer, indien nodig, het wachtwoord in in het veld Inloggen.
3
Klik op Graphic.
4
Klik op het tabblad Netwerk tab.
5
Wijzig, indien nodig, de instellingen van het apparaat.
Opmerking Opmerking
Als u het hostbestand op uw computer hebt bewerkt of een DNS-systeem gebruikt, kunt u ook de DNSnaam van de afdrukserver invullen. De afdrukserver ondersteunt TCP/IP en NetBIOS, dus u kunt ook de NetBIOS-naam van de afdrukserver invullen. U vindt de NetBIOS-naam door te klikken op het tabblad Netwerk en Netwerkstatus te selecteren. De toegewezen NetBIOS-naam bestaat uit de eerste 15 tekens van de naam van het knooppunt en wordt standaard weergegeven als "BRWxxxxxxxxxxxx", waarbij "xxxxxxxxxxxxxxx" het Ethernetadres is.
Opmerking Opmerking
Een wachtwoord instellen:
Wij raden u aan een inlogwachtwoord in te stellen om ongeoorloofde toegang tot beheer via een webbrowser te vermijden.
1
Klik op [Beheerder].
2
Voer het wachtwoord in dat u wilt gebruiken (maximaal 32 tekens).
3
Voer het wachtwoord nogmaals in het vak [Bevestigen: nieuw wachtwoord].
4
Klik op [Indienen].
De volgende keer dat u beheer via een webbrowser start, typt u het wachtwoord in het venster [Inloggen] en klikt u op afbeelding.
Nadat u alle instellingen hebt geconfigureerd, meldt u zich af door op afbeelding te klikken.
U kunt ook een wachtwoord instellen door te klikken op [Configureer het wachtwoord.] op de webpagina van het apparaat als u geen wachtwoord voor het aanmelden instelt.