Als uw Android™-apparaat NFC (Near Field Communication) niet ondersteunt

1
Houd de knop voor de draadloze modus gedurende één seconde ingedrukt om de functie voor draadloos LAN in te schakelen als het Wi-Fi-lampje niet brandt.
Laat de knop los als het Wi-Fi-lampje gaat branden. Het Wi-Fi-lampje knippert.
2
3
Start een van de toepassingen van Brother voor mobiele apparaten op uw Android™-apparaat en tik op afbeelding.
Selecteer een printer in de weergegeven lijst.
Opmerking Opmerking
De standaard-SSID en het standaardwachtwoord af fabriek zijn als volgt:
SSID: "DIRECT-brPT-P750W****" waarbij "****" staat voor de laatste vier cijfers van het serienummer van het product.
(Het label met het serienummer wordt zichtbaar als u het cassettedeksel opent.)
Wachtwoord (netwerksleutel): 00000000
Als u het wachtwoord hebt gewijzigd met de Communicatie-instellingen, voert u het in nadat u de printer hebt geselecteerd.
Druk twee keer op de knop voor de draadloze modus als u SSID en wachtwoord wilt afdrukken.
(Gebruik tape van 24 mm.)
U kunt de P-touch ook verbinden met een Android™-apparaat in de infrastructuurmodus via een WLAN-toegangspunt/router.