Problemen oplossen

Bekijk de onderstaande tabel en volg de tips voor het oplossen van problemen wanneer u denkt dat er een probleem met uw P-touch is.
Op de Brother support website vindt u de nieuwste veelgestelde vragen en oplossingen voor problemen. Ga naar support.brother.com.
Basishandelingen
Probleem
Oplossing
Hoe kan ik na het afsluiten van P-touch Editor Lite het programma opnieuw starten terwijl de P-touch nog is ingeschakeld?
Verwijder de USB-kabel en sluit deze opnieuw aan terwijl de P-touch is ingeschakeld.
(voor Windows)
Start P-touch Editor Lite vanuit [Deze computer].
Ik kan de P-touch niet inschakelen.
Controleer of u de batterijen juist hebt geplaatst, of dat de meegeleverde voeding stevig is aangesloten.
Ik kan P-touch Editor Lite niet afsluiten.
Controleer of er een foutmelding wordt weergegeven en probeer aan de hand daarvan het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat u de software niet kunt afsluiten als er labels worden afgedrukt.
Het afgedrukte label bevat een blanco horizontale streep.
Als op de afgedrukte labels strepen of tekens van slechte kwaliteit verschijnen, betekent dat gewoonlijk dat de printkop vuil is. Reinig de printkop met een wattenstaafje of met de optionele printkopreinigingscassette (TZe-CL4).
Zie De printkop en rol reinigen.
*
Raak de printkop niet met uw vingers aan.
Het is lastig om het label af te snijden.
Maak het mes (van de snijeenheid) schoon met een wattenstaafje.
Zie De tapesnijder reinigen.
*
Raak het mes (van de snijeenheid) niet met uw vingers aan.
Na afdrukken van het label blijkt er te veel ruimte te zijn aan weerszijden van de tekst.
(bij gebruik van P-touch Editor Lite)
Als voor marges de instelling [Groot] is geselecteerd, worden de labels afgedrukt met een marge van ongeveer 25 mm aan weerszijden van de afgedrukte tekst. Maak de marge kleiner door bij de instelling voor marges [Klein] op te geven. Klik in P-touch Editor Lite met de rechtermuisknop en selecteer [Marges] in het weergegeven menu. Wijzig de instelling in [Klein].
De P-touch drukt niet af, of de afgedrukte tekens zijn misvormd.
Controleer of de tapecassette op de juiste wijze is geplaatst.
Vervang de tapecassette als die leeg is.
Controleer of het cassettedeksel goed gesloten is.
Het apparaat slaat af wanneer u probeert af te drukken.
De batterijen zijn misschien bijna leeg. Vervang de batterijen.
Controleer of de batterijen juist in het apparaat zijn geplaatst.
U gebruikt een verkeerde adapter; de aanbevolen adapter is de AD-E001.
De tape wordt niet naar behoren doorgevoerd of loopt vast in de P-touch.
Controleer of het uiteinde van de tape goed onder de tapegeleiders is geplaatst.
Er is op de knop Doorvoeren en afsnijden gedrukt tijdens het afdrukken. Raak de knop Doorvoeren en afsnijden niet aan tijdens het afdrukken.
Ik wil de P-touch resetten.
Als de P-touch is uitgeschakeld, houdt u de knop Doorvoeren en afsnijden ingedrukt terwijl u de aan-/uitknop ingedrukt houdt. Als het Editor Lite-lampje begint te knipperen en het statuslampje oranje gaat branden, drukt u zes keer op de knop Doorvoeren en afsnijden terwijl u nog steeds de aan-/uitknop ingedrukt houdt. De fabrieksinstellingen van de P-touch worden hersteld.
Het inktlint is losgekomen van de inktrol.
Als het inktlint is gebroken, moet u de tapecassette vervangen. Zo niet, hoeft u de tape niet af te snijden, maar verwijdert u de tapecassette en windt u het losse inktlint weer om de spoel, zoals weergegeven in de afbeelding.
Afbeelding
1.
Spoel
De P-touch stopt tijdens het afdrukken van een label.
Vervang de tapecassette als er gestreepte tape zichtbaar is, omdat hiermee wordt aangegeven dat het einde van de tape is bereikt.
Vervang alle batterijen of sluit de netspanningsadapter direct op de P-touch aan.
De printkop kan te heet zijn. Wacht even en probeer dan nogmaals af te drukken.
Het label wordt niet automatisch afgesneden.
Controleer de optie-instelling in het printerstuurprogramma. Raadpleeg de veelgestelde vragen op de Brother support website voor meer informatie over afsnijdopties.
U kunt ook op de knop Doorvoeren en afsnijden drukken om de tape door te voeren en af te snijden.
Ik wil uitzoeken of ik de nieuwste versie van de software gebruik.
Gebruik de meegeleverde P-touch Update Software om uit te zoeken of u de laatste versie van de software gebruikt.
Raadpleeg de veelgestelde vragen op de Brother support website voor meer informatie over de P-touch Update Software.
Netwerk
Controleer eerst het volgende:
De oplaadbare li-ionbatterij is geplaatst of de netspanningsadapter is aangesloten. U kunt geen draadloze netwerkverbinding tot stand brengen als de P-touch wordt gevoed met een alkaline- of Ni-MH-batterij.
Het toegangspunt (voor draadloos), de router of de hub is ingeschakeld en het verbindingslampje knippert.
Alle beschermende verpakkingen zijn van de P-touch verwijderd.
Het cassettedeksel is volledig gesloten.
De tapecassette is correct geplaatst in de tapehouder.
Ik kan de instellingen voor het draadloze netwerk niet configureren.
Vraag
Oplossing
Zijn uw beveiligingsinstellingen (SSID, netwerksleutel) correct?
Controleer de beveiligingsinstellingen en pas ze zo nodig aan.
De naam of het modelnummer van het WLAN-toegangspunt/de router wordt soms gebruikt als standaardwaarde voor de beveiligingsinstellingen.
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw WLAN-toegangspunt/router voor informatie over de juiste beveiligingsinstellingen.
Vraag na bij de fabrikant van uw WLAN-toegangspunt/router of bij uw internetprovider of netwerkbeheerder.
Gebruikt u filtering van MAC-adressen?
Controleer of het MAC-adres van de P-touch niet wordt geblokkeerd door het filter. Het MAC-adres staat bij de [Communicatie-instellingen] van Printer Instelling Tool. Zie Communicatie-instellingen gebruiken voor meer informatie over [Communicatie-instellingen].
Werkt het WLAN-toegangspunt/de router in "stealth mode"? (geen verzending van SSID)
U moet de juiste SSID-naam invoeren tijdens de installatie of als u gebruikmaakt van de [Communicatie-instellingen] in Printer Instelling Tool.
Controleer de SSID-naam in de instructies die zijn meegeleverd bij uw WLAN-toegangspunt/router en configureer de draadloze netwerkinstellingen opnieuw.
Is uw P-touch correct verbonden met het WLAN-toegangspunt/de router?
Controleer of het Wi-Fi-lampje of het NFC-lampje brandt.
De P-touch kan niet afdrukken via het netwerk.
De P-touch wordt niet gedetecteerd in het netwerk, ook niet na een geslaagde installatie.
Vraag
Oplossing
Is er een beschikbaar IP-adres aan uw P-touch toegewezen?
Controleer het IP-adres en het subnetmasker.
Controleer of de IP-adressen en subnetmaskers van uw computer en de P-touch correct zijn en zich in hetzelfde netwerk bevinden.
Vraag uw netwerkbeheerder u te helpen bij het controleren van IP-adressen en subnetmasker.
(Windows)
Controleer het IP-adres, het subnetmasker en andere netwerkinstellingen bij [Communicatie-instellingen] in Printer Instelling Tool.
Zie Communicatie-instellingen gebruiken voor meer informatie over [Communicatie-instellingen].
Is uw vorige afdruktaak mislukt?
Verwijder de mislukte afdruktaak als die zich nog steeds in de wachtrij voor de printer bevindt.
Bijvoorbeeld bij het gebruik van Windows 7:

Afbeelding, [Apparaten en Printers] en selecteer uw apparaat bij [Printers en faxapparaten]. Dubbelklik op het pictogram van uw apparaat en selecteer [Alle documenten annuleren] in het menu [Printer].
Is uw P-touch correct verbonden met het WLAN-toegangspunt/de router?
Controleer of het Wi-Fi-lampje of het NFC-lampje brandt.
Ik heb al het bovenstaande gecontroleerd en de instructies uitgevoerd, maar het lukt nog steeds niet om met de P-touch af te drukken. Kan ik nog iets anders proberen?
Verwijder het printerstuurprogramma en de software en installeer ze opnieuw.
Ik wil controleren of mijn netwerkapparaten correct werken.
Vraag
Oplossing
Zijn uw P-touch en uw toegangspunt/router of netwerkhub ingeschakeld?
Zorg dat u alle aanwijzingen bij Controleer eerst het volgende:.
Waar kan ik de netwerkinstellingen vinden van de P-touch, bijvoorbeeld het IP-adres?
Raadpleeg de [Communicatie-instellingen] in Printer Instelling Tool.
Zie Communicatie-instellingen gebruiken voor meer informatie over [Communicatie-instellingen].
Is uw P-touch correct verbonden met het WLAN-toegangspunt/de router?
Controleer of het Wi-Fi-lampje of het NFC-lampje brandt.
Overige
Vraag
Oplossing
Ik wil de netwerkinstellingen van de P-touch resetten.
Als de P-touch is uitgeschakeld, houdt u de knop Doorvoeren en afsnijden ingedrukt terwijl u de aan-/uitknop ingedrukt houdt. Als het Editor Lite-lampje begint te knipperen en het statuslampje oranje gaat branden, drukt u twee keer op de knop Doorvoeren en afsnijden terwijl u nog steeds de aan-/uitknop ingedrukt houdt. De netwerkinstellingen van de P-touch worden hersteld.
Als u de APIPA-instellingen wilt uitschakelen en de netwerkinstellingen wilt resetten, drukt u vier keer op de knop Doorvoeren en afsnijden.