Hem > Använda filminnet > Spara en etikettfil

Spara en etikettfil

Du kan spara upp till 99 etikettfiler och hämta dem för utskrift vid ett senare tillfälle. Du kan redigera och skriva över sparade etiketter.
  1. Ange text och format för etiketten.
  2. Tryck på image.
  3. Välj [Lokala filer] om det visas.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Spara] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja en fil och tryck sedan på OK.
  6. Ange filnamnet och tryck sedan på OK.
    OBS
    För att kontrollera det tillgängliga utrymmet i filminnet ska du göra följande:
    1. Tryck på Menu (Meny).
    2. Tryck på image eller image för att visa [Minnesanvändning] och tryck sedan på OK.
    3. Tryck på image eller image för att välja [Lokalt innehåll] och tryck sedan på OK.