Hem > Använda filminnet > Skriva ut, öppna eller ta bort en sparad etikettfil

Skriva ut, öppna eller ta bort en sparad etikettfil

1. Tryck på image.
  2. Välj [Lokala filer] om det visas.
  3. Gör något av följande:
    Alternativ
    Beskrivning
    Skriv ut
    1. Tryck på image eller image för att visa Skriv ut och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja en fil och tryck sedan på OK.
    3. Om valfönstret visas väljer du Alla eller Intervall och trycker sedan på OK.
    Öppna
    1. Tryck på image eller image för att visa Öppna och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja en fil och tryck sedan på OK.
    Ta bort
    1. Tryck på image eller image för att visa Ta bort och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja en fil och tryck sedan på OK.

Meddelandet Ta bort? visas.

3. Tryck på OK.