Hem > Skriva ut etiketter > Skriva ut etiketter > Utskriftsalternativ

Utskriftsalternativ

För att ändra utskriftsalternativen trycker du på image och trycker sedan på image.

Alternativ Beskrivning
Kopior

Ange önskat antal kopior (1-99) du vill ha.

Sida Alla

När du skriver ut serialiserade etiketter skrivs alla etiketter ut.

Aktuell

När du skriver ut serialiserade etiketter skrivs endast den etikett där markören är positionerad ut.

Intervall

När du skriver ut serialiserade etiketter anger du den första och sista etiketten för utskriften.

Ordna

När du skriver ut flera kopior av serialiserade etiketter skrivs de ut i sorterad eller staplad ordning.

Invertera

Invertera färgen för tecken och färgen för bakgrund för etiketten.

image
image
image
Spegelvänd

Använd genomskinlig tape när du använder detta alternativ så att etiketten kan läsas som avsett från motsatt sida när den fästs på glasfönster eller andra genomskinliga ytor.