Hem > Skriva ut etiketter > Skriva ut etiketter

Skriva ut etiketter

(PT-E310BT) Om du vill klippa etiketten trycker du på spaken för tapeklipparen uppe till vänster på märkmaskinen.

• (PT-E310BT) För att undvika skador på tapen ska du inte trycka på klippspaken medan meddelandet [Skriver ut... kopior] eller [Matar band... vänta] visas på LCD-skärmen.
  • Dra inte i etiketten medan den matas ut genom tapeutmatningsspåret. Detta leder till att färgbandet matas ut tillsammans med tapen och tapen inte längre kan användas.
  • Blockera inte tapeutmatningsspåret under utskrift. Detta leder till att tapen fastnar.
  1. När du har skapat din etikett trycker du på image.
  2. Om du skriver ut serialiserade etiketter ska du ange de etiketter du vill skriva ut genom att använda tangenterna image och image för att välja ett alternativ på LCD-skärmen.
    Alternativ
    Beskrivning
    Alla

Skriv ut alla etiketter.

Aktuell

Skriv ut etiketten där markören är placerad.

Intervall

Ange den första och sista etiketten som ska skrivas ut.

3. Om du behöver ändra andra utskriftsalternativ trycker du på image och trycker sedan på image.
    OBS
    • När du skriver ut flera etiketter visas ett bekräftelsemeddelande efter att varje etikett har skrivits ut.

(PT-E510/PT-E560BT) Följ dessa steg om du vill inaktivera detta bekräftelsemeddelande:

1. Tryck på Menu (Meny).
      2. Tryck på image eller image för att visa [Pausa för klipp] och tryck sedan på OK.
      3. Tryck på image eller image för att välja [Av] och tryck sedan på OK.

• Om batteriet blir urladdat och utskriftsjobbet stoppas kan du återuppta utskriften med följande steg (ej tillgängligt när en USB- eller Bluetooth-anslutning används):
      1. Ladda batteriet helt, slå på skrivaren och tryck sedan på image.
      2. Följ instruktionerna på LCD-skärmen, välj sidintervallet och återuppta utskriften.