Hem > Redigera etiketter > Skapa streckkodsetiketter > Redigera eller ta bort en streckkod och streckkodsdata

Redigera eller ta bort en streckkod och streckkodsdata

Ta bort en streckkod från en etikett

1. Placera markören till höger om streckkoden på datainmatningsfönstret.
  2. Tryck på image.

Redigera streckkodsdata

PT-E310BT

1. Om du vill redigera streckkodsattribut och streckkodsdata placerar du markören till vänster om streckkoden på datainmatningsfönstret.
  2. Tryck på image och tryck sedan på image.
    Skärmen med streckkodkonfiguration visas på LCD-skärmen.

PT-E510/PT-E560BT

1. Om du vill redigera streckkodsattribut och streckkodsdata placerar du markören till vänster om streckkoden på datainmatningsfönstret.
  2. Tryck på image.
    Skärmen med streckkodkonfiguration visas på LCD-skärmen.