Hem > Redigera etiketter > Skapa serialiserade etiketter > Skapa avancerade serialiserade etiketter

Skapa avancerade serialiserade etiketter

Skapa avancerade etiketter med två serialiserade etikettintervall genom att ange textmönstret, enligt exemplet.

• Ange textmönster: W10-A
  • Serialiserat intervall: (1) och (2)
  • Resultat av utskrivna etiketter:
    image

PT-E310BT

1. Mata in ”W10-A”med tangentbordet.
  2. Tryck på image och tryck sedan på image.
  3. Tryck på image eller image för att välja [Avancerat] och tryck sedan på OK.
  4. Ange det första intervallet (1) du vill serialisera, och markera sedan antalet och ökningen för det första intervallet.
    1. Placera markören till vänster om det första tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja det sista tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
      image
    3. Tryck på image, image, image, eller image för att ställa in de följande parametrarna (för detta exempel):
      • Ställ in ”4” i menyn [Antal].
      • Ställ in ”1” i menyn [Öka med].
      • Välj [Norm] i menyn [Typ].
      När du ställer in alla, tryck på OK.
  5. Ange det andra intervallet (2) du vill serialisera och markera sedan antalet och ökningen för det andra intervallet.
    1. Placera markören till vänster om det första tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja det sista tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
      (För (2) i detta exempel, placera markören till vänster om ”A” och tryck på OK två gånger eftersom de första och sista tecknen är desamma.)
      image
    3. Tryck på image, image, image, eller image för att ställa in de följande parametrarna (för detta exempel):
      • Ställ in ”2” i menyn [Antal].
      • Ställ in ”1” i menyn [Öka med].
      • Välj [Norm] i menyn [Typ].
      När du ställer in alla, tryck på OK.
  6. Tryck på image.
    Du kan välja [Alla], [Aktuell] eller [Intervall] för utskriftsalternativet.

PT-E510/PT-E560BT

1. Mata in ”W10-A”med tangentbordet.
  2. Tryck på image.
  3. Tryck på image eller image för att välja [Avancerat] och tryck sedan på OK.
  4. Ange det första intervallet (1) du vill serialisera, och markera sedan antalet och ökningen för det första intervallet.
    1. Placera markören till vänster om det första tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja det sista tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
      image
    3. Tryck på image, image, image, eller image för att ställa in de följande parametrarna (för detta exempel):
      • Ställ in ”4” i menyn [Antal].
      • Ställ in ”1” i menyn [Öka med].
      • Välj [Normal] i menyn [Typ].
      När du ställer in alla, tryck på OK.
  5. Ange det andra intervallet (2) du vill serialisera och markera sedan antalet och ökningen för det andra intervallet.
    1. Placera markören till vänster om det första tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
    2. Tryck på image eller image för att välja det sista tecknet i intervallet och tryck sedan på OK.
      (För (2) i detta exempel, placera markören till vänster om ”A” och tryck på OK två gånger eftersom de första och sista tecknen är desamma.)
      image
    3. Tryck på image, image, image, eller image för att ställa in de följande parametrarna (för detta exempel):
      • Ställ in ”2” i menyn [Antal].
      • Ställ in ”1” i menyn [Öka med].
      • Välj [Normal] i menyn [Typ].
      När du ställer in alla, tryck på OK.
  6. Tryck på image.
    Du kan välja [Alla], [Aktuell] eller [Intervall] för utskriftsalternativet.