Tillgängliga program

Windows

Program Funktioner
P-touch Editor

Gör det möjligt att designa och skriva ut anpassade etiketter med inbyggda ritverktyg för att skapa olika teckensnitt och textstilar, importera bilder och infoga streckkoder. Du kan också överföra mallar och andra data till märkmaskinen.

P-touch Transfer Manager *1

Används för att överföra mallar och andra data till etikettskrivaren och spara säkerhetskopior av dina data på datorn.

Denna applikation måste vara installerad och använda P-touch Editor 5.4 som kan vara en tidigare version av P-touch Editor som du använder för närvarande. För att ladda ner P-touch Editor 5.4 ska du söka efter det respektive tipset i Vanliga frågor & felsökningsupport.brother.com.

P-touch Update Software *1

Uppdaterar programvara och firmware till den senaste versionen och låter dig överföra mallar till märkmaskinen.

*1
Endast tillgänglig med USB-anslutning.

Mac

Program Funktioner
P-touch Editor

Gör det möjligt att designa och skriva ut anpassade etiketter med inbyggda ritverktyg för att skapa olika teckensnitt och textstilar, importera bilder och infoga streckkoder.

Transfer Express *1 Uppdaterar firmware till den senaste versionen.
Endast tillgänglig med USB-anslutning.