Hem > Konfigurera märkmaskinen > Applicera stödremsan

Applicera stödremsan

PT-E310BT

Dessa instruktioner beskriver hur du applicerar stödremsan till basen på antingen vänster eller höger sida av märkmaskinen.

image
  1. Se till att du har stödremsan som medföljde märkmaskinen.
    image
  2. Applicera stödremsan till den vänstra eller högra remsöppningen på din skrivares bas enligt bild.
    image

PT-E510/PT-E560BT

Dessa instruktioner beskriver hur du applicerar stödremsan till den vänstra sidan av märkmaskinen så att du kan hålla ner den med din högra hand. Du kan också applicera stödremsan till den vänstra sidan av märkmaskinen och hålla den med din vänstra hand.

image
  1. Se till att du har stödremsan, spännen och klämmor som medföljde din märkmaskin.
    image
  2. Trä stödremsan genom hålet på märkmaskinens bas enligt bild.
    image
  3. Montera spännena (1) till stödremsan på två platser enligt bild.
    image
  4. Trä stödremsan genom hålet på märkmaskinens sida enligt bild.
    image
  5. Trä stödremsans ändar i varje spänne (1) som du monterade i steg 3.
    image
  6. Montera remsans klämma (2) nära stödremsans ände enligt bild och tryck sedan på klämmans sidor för att stänga den ordentligt.