Hem > Uppdatera > Uppdatera P-touch Editor

Uppdatera P-touch Editor

Innan du uppdaterar P-touch Editor installerar du skrivardrivrutinen.

Windows

1. Starta P-touch Editor image.

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Editor eller dubbelklicka på ikonen P-touch Editor på skrivbordet.

*Beroende på datorns operativsystem kan det hända att mappen Brother P-touch inte skapas.

2. Klicka på fliken Ny etikett och klicka sedan på knappen Ny etikett för att öppna huvudfönstret.
  3. Klicka på Hjälp>Sök efter uppdateringar.
  4. Om uppdateringen finns tillgänglig visas ett bekräftelsemeddelande. Klicka på Hämta.

Mac

• Uppdatera P-touch Editor för Mac genom att gå till App Store och kontrollera om en uppdatering finns tillgänglig.