Hem > Redigera etiketter > Ange symboler > Ange symboler med symbolfunktionen

Ange symboler med symbolfunktionen

För en lista över alla symboler imageimage Liknande ämnen: Symbolalternativ.

PT-E310BT

1. Tryck på image och tryck sedan på image.
  2. Tryck på image eller image för att välja en kategori och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image, image, image, eller image för att välja en symbol och tryck sedan på OK.

PT-E510/PT-E560BT

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att välja en kategori och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image, image, image, eller image för att välja en symbol och tryck sedan på OK.