Hem > Rutinunderhåll > Underhåll

Underhåll

Ta alltid ut batteriet och koppla bort nätadaptern innan du rengör märkmaskinen.

Rengöring av enheten

1. Torka bort damm och märken på etikettskrivaren med en mjuk och torr trasa.
  2. Använd en lätt fuktad trasa på märken som är svåra att ta bort.
    image
    Använd inte förtunningsmedel, bensen, alkohol eller några andra organiska lösningsmedel. De kan deformera eller skada höljet på etikettskrivaren.

Rengöra skrivhuvudet

Streck eller tecken med dålig kvalitet på etiketterna innebär i regel att skrivhuvudet är smutsigt.

• Rengör skrivhuvudet med en bomullspinne eller den valfria rengöringskassetten för skrivhuvudet (TZe-CL4).
    image
    image
    • Vidrör inte skrivhuvudet direkt med dina bara händer.
    • Läs och följ instruktionerna som medföljer rengöringskassetten för skrivhuvudet.

Rengöra tapeklipparen

Klisterrester kan ansamlas på knivbladet efter upprepad användning och ta bort skärpan från bladet, vilket gör bladet slött och kan orsaka att tapen fastnar i kniven.

• Ungefär en gång per år ska knivbladet torkas av med en bomullspinne som är fuktad med isopropylalkohol (isopropanol).
    image
    • Rör inte vid knivbladet direkt med dina bara händer.
    • Använd isopropylalkohol enligt tillverkarens anvisningar.