Hem > Konfigurera märkmaskinen > Aktivera eller inaktivera Bluetooth

Aktivera eller inaktivera Bluetooth

Relaterade modeller:PT‑E310BT / PT‑E560BT
  1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att visa [Bluetooth] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Bluetooth (På/Av)] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja [] eller [Av] och tryck sedan på OK.
    När du väljer [], visas Bluetooth-ikonen på LCD-skärmen.
image
Ställ in läget Automatisk återanslutning för Bluetooth till På när du ansluter märkmaskinen till din mobila enhet.