Hem > Konfigurera märkmaskinen > Ställ in tid för automatisk avstängning

Ställ in tid för automatisk avstängning

Din etikettskrivare har en strömsparande funktion som automatiskt stänger av skrivaren om du inte trycker ned någon tangent inom en viss tid under vissa driftsvillkor. Oavsett om du använder nätadapter eller batterier kan du ändra den automatiska avstängningstiden.
  1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att visa [Automatisk avstängning] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image, image, image, eller image för att välja det alternativ du vill och tryck sedan på OK.
    Alternativ
    Beskrivning
    USB-laddare
    Av, 10 min, 20 min, 30 min, 40 min, 50 min, 1 t, 2 t, 4 t, 8 t, 12 t
    Litiumjonbatteri
    Av, 10 min, 20 min, 30 min, 40 min, 50 min, 1 t
  4. Tryck på OK.