Hem > Redigera etiketter > Lägg till ett nytt textblock på din etikett

Lägg till ett nytt textblock på din etikett

Om du vill skriva ut etiketter med flera separata textavsnitt kan du infoga upp till 99 olika textblock på samma etikett.
image
  • Denna funktion är endast tillgänglig för etikettapplikationstyp ”ALLMÄN”.
  • Om du vill lägga till ett nytt block med text eller tomma rader till höger om den aktuella texten trycker du på image och trycker sedan på image.
    Markören flyttas till början av det nya blocket.
    image
    image
    Om du vill ändra teckenattributen för ett textblock följer du stegen för att ändra teckenattributen för en textrad. imageimage Närliggande information