Hem > Redigera etiketter > Ställ in teckenattribut > Tillämpa teckenattribut på en textrad

Tillämpa teckenattribut på en textrad

Om du lägger till flera rader på etiketten kan du formatera varje textrad så att den ser annorlunda ut.
  1. Skriv in de rader med tecken eller text som du vill ha på etiketten.
  2. Tryck på image eller image för att flytta markören till den rad vars teckenattribut du vill ändra.
  3. Tryck på image och tryck sedan på image för att visa tillgängliga formateringsattribut.
    Tre svarta linjer i det övre högra hörnet av LCD-skärmen visar att du nu endast tillämpar attributet på den specifika raden.
    image
  4. Tryck på image eller image för att välja ett attribut.
  5. Tryck på image eller image för att ställa in ett värde för attributet och tryck sedan på OK.
image
När olika attributvärden ställts in för varje rad visas värdet som ***** när du trycker på image.