Hjem > Bruke filminnet > Lagre en etikettfil

Lagre en etikettfil

Du kan lagre opptil 99 etikettfiler og hente dem frem for utskrift senere. Du kan redigere og overskrive lagrede etiketter.
  1. Angi tekst og formater etiketten din.
  2. Trykk på image.
  3. Velg [Lokale filer] hvis dette vises.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Lagre], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å velge en fil, og trykk deretter på OK.
  6. Skriv filnavnet og trykk deretter på OK.
    MERK
    Gjør følgende for å bekrefte tilgjengelig plass i filminnet:
    1. Trykk på Menu (Meny).
    2. Trykk på image eller image for å vise [Minnebruk], og trykk deretter på OK.
    3. Trykk på image eller image for å velge [Lokalt innhold], og trykk deretter på OK.