Hjem > Bruke filminnet > Skrive ut, åpne eller slette en lagret etikettfil

Skrive ut, åpne eller slette en lagret etikettfil

1. Trykk på image.
  2. Velg [Lokale filer] hvis dette vises.
  3. Gjør ett av følgende:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Utskrift
    1. Trykk på image eller image for å vise Utskrift, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge en fil, og trykk deretter på OK.
    3. Hvis valgskjermbildet vises, velger du Alle eller Område og trykker deretter på OK.
    Åpne
    1. Trykk på image eller image for å vise Åpne, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge en fil, og trykk deretter på OK.
    Slett
    1. Trykk på image eller image for å vise Slett, og trykk deretter på OK.
    2. Trykk på image eller image for å velge en fil, og trykk deretter på OK.

Meldingen Slette? vises.

3. Trykk på OK.