Hjem > Før du bruker merkemaskinen > Merknadsdefinisjoner

Merknadsdefinisjoner

Vi bruker følgende symboler og konvensjoner i denne brukermanualen:

image FARE

FARE indikerer en overhengende farlig situasjon med fare for liv og helse hvis den ikke unngås.

image ADVARSEL

ADVARSEL indikerer en potensielt farlig situasjon dødsfall eller alvorlige personskader hvis den ikke unngås.

image FORSIKTIG

FORSIKTIG viser en potensielt farlig situasjon som kan føre til små eller moderate personskader hvis den ikke unngås.

VIKTIG

VIKTIG indikerer en potensielt farlig situasjon som kan resultere i skade på eiendelen eller redusert produktfunksjonalitet hvis den ikke unngås.

MERK MERK angir driftsmiljøet, forutsetninger for installasjon eller spesielle bruksforutsetninger.
image

Tipsikoner indikerer hjelpsomme hint og tilleggsinformasjon.

Fet

Fet stil identifiserer knapper på maskinens kontrollpanel eller på datamaskinskjermbildet.

Kursiv

Kursiv stil fremhever et viktig punkt eller henviser til et relatert emne.

Courier New

Skrifttypen Courier New identifiserer meldinger som vises på maskinens LCD-skjerm.