Hjem > Før du bruker merkemaskinen > Generelle forholdsregler

Generelle forholdsregler

Oppladbart li-ion-batteri

• På kjøpstidspunktet er det oppladbare li-ion-batteriet noe ladet opp. Før du bruker merkemaskinen for første gang, må du lade det oppladbare li-ion-batteriet helt opp.
  • Hvis merkemaskinen ikke skal brukes over lengre tid, må du ta ut batteriet og koble fra kablene før du setter den bort.
  • Hvis du merker noe uvanlig med det oppladbare li-ion-batteriet første gang det brukes, for eksempel overoppheting eller rust, må du stoppe å bruke det oppladbare li-ion-batteriet umiddelbart. Kontakt Brother kundeservice.

Merkemaskin

• Avhengig av område, materiale og miljøforhold kan etiketten løsne eller feste seg permanent, og fargen på etiketten kan endre seg eller overføres til andre elementer. Kontroller miljøforholdene og materialet før du fester etiketten. Test etiketten ved å feste et lite stykke av den på et uviktig område av den tiltenkte overflaten.
  • IKKE bruk maskinen, komponentene eller rekvisita på måte eller til et formål som ikke er beskrevet i denne manualen. Det kan føre til ulykker eller skade.
  • Bruk kun Brother TZe-tape, HGe-tape eller HSe-tube med denne merkemaskinen. IKKE bruk tape somikke har image- / image- / image-logoen. Hvis du vil ha mer informasjon om krympestrømpen, kan du gå til det lokale Brother-nettstedet. Du kan ikke skrive ut rammer eller bruke visse skriftinnstillinger når du bruker krympestrømpen. Tegnene som skrives ut kan også være mindre enn når du bruker TZe-tape.
  • (PT-E310BT) IKKE vær for hardhendt med tapekuttehendelen.
  • Bruk en myk klut til å rengjøre skrivehodet. Ikke ta på skrivehodet.
  • IKKE prøv å skrive ut når kassetten er tom. Det vil skade skrivehodet.
  • IKKE trekk i tapen under utskrift eller mating. Det vil skade tapen og etikettskriveren.
  • Alle data i skriverens minne vil gå tapt ved funksjonsfeil eller reparasjon av skriveren, eller hvis batteriene lades helt ut.
  • Utskrevne tegn kan se annerledes ut enn i forhåndsvisningen, da enhetens eller datamaskinens skjerm kan ha en høyere oppløsning enn etikettskriveren.
  • Lengden på den utskrevne etiketten kan avvike fra den viste etikettlengden.
  • Husk å lese instruksjonen som følger med kassetter med påstrykbar tøytape, tape med ekstra sterkt lim eller annen spesialtape, og følg alle forholdsregler i instruksjonene.
  • En beskyttende, gjennomsiktig plastfilm legges over LCD-skjermen under produksjon og transport. Fjern denne filmen før bruk.
  • IKKE la gummi- eller vinylprodukter ligge på merkemaskinen over lengre tid. Ellers kan de etterlate merker eller rester på merkemaskinen.
  • IKKE transporter merkemaskinen mens en USB Type-C-kabel eller nettadapteren for USB Type-C er koblet til USB-porten. Porten kan skades.