Hjem > Redigere etiketter > Opprette strekkodeetiketter > Redigere eller slette en strekkode og strekkodedata

Redigere eller slette en strekkode og strekkodedata

Slette en strekkode fra en etikett

1. Plasser markøren til høyre for strekkoden på dataregistreringsskjermen.
  2. Trykk på image.

Redigere strekkodedata

PT-E310BT

1. Du kan redigere strekkodeattributter og strekkodedata ved å plassere markøren til venstre for strekkoden på dataregistreringsskjermen.
  2. Trykk på image og trykk deretter på image.
    Skjermbildet for strekkodeoppsett vises på LCD-skjermen.

PT-E510/PT-E560BT

1. Du kan redigere strekkodeattributter og strekkodedata ved å plassere markøren til venstre for strekkoden på dataregistreringsskjermen.
  2. Trykk på image.
    Skjermbildet for strekkodeoppsett vises på LCD-skjermen.