Hjem > Feilsøking > Feil- og vedlikeholdsmeldinger

Feil- og vedlikeholdsmeldinger

Melding Årsak/Løsning
Batteri skadet. Erstatt Li-ion-batteri.

Det oppladbare li-ion-batteriet er skadet. Skift ut batteriet eller bruk en nettadapter.

Feil i snitt

Hvis tape lager papirstopp i kutteenheten, fjerner du tapen. Slå etikettskriveren av og på igjen før du fortsetter.
Høyoppl. utskrift ikke støttet med dette mediet

Den installerte tapen kan ikke skrive ut i høyoppløselig modus.

Kjøler ned... Vent ## min og start igjen

Skriveren er for varm og må kjøles ned. Vent i det antall minutter som er angitt i meldingen, og prøv deretter på nytt.

Lavt batterinivå

Batterinivået er lavt. Lad li-ion-batteriet.

Lengdegrense

Lengden på den utskrevne etiketten med den angitte teksten er lenger enn 999 mm. Rediger teksten så etikettlengden er mindre enn 999 mm.

Minne fullt

Reduser filstørrelse. for å fortsette

Den totale datastørrelsen overstiger den ledige plassen i skriverminnet etter at du har redigert databaseposter. Reduser datastørrelsen hvis du vil redigere.

Sjekk antall innskrevne sifre

Antallet sifre som er angitt i strekkodedataene, samsvarer ikke med antallet sifre som er angitt i strekkodeparametrene. Skriv inn riktig antall sifre.

Skift batteri

Batteriet er tomt. Lad li-ion-batteriet.

Strekkode for bred

Reduser strekkodedataene, eller prøv å bruke bredere tape.

Strekkodefeil!

Postnr. :XXXXX

Feltnr. :XXXXX

Det ble gjort et forsøk på å skrive ut strekkodeetiketter fra en database.

Etikettskriveren viser denne meldingen når de valgte databasepostene omfatter ugyldige tegn/tall som ikke støttes av strekkodeprotokollen.

Systemfeil XX

Kontakt Brother kundeservice.

Tekst for lang

Lengden på den utskrevne etiketten med den angitte teksten er lenger enn lengdeinnstillingen. Rediger teksten så den passer innenfor angitt lengde, eller endre lengdeinnstillingene.