Hjem > Sette opp merkemaskinen > Tastaturoversikt

Tastaturoversikt

PT-E310BT

image
  1. Strøm
    Trykk for å slå etikettskriveren på eller av.
  2. Stil
    Trykk for å angi tegn- og etikettattributter.
  3. Fil
    Trykk for å hente data lagret i skriverminne.
  4. Forhåndsvisning/Matning
    Trykk for å se et bilde av etiketten før du skriver ut.
    Hvis du vil mate tapen, trykker du én gang på Skift-tasten og deretter på tasten Forhåndsvisning/Matning.
  5. Skriv ut/Utskriftsalternativer
    Trykk for å skrive ut.
    Hvis du vil angi utskriftsalternativer, trykker du én gang på Skift-tasten og deretter på tasten Skriv ut/Utskriftsalternativer.
  6. Kabelflagg/Serialiser
    Trykk for å opprette kabelflaggetiketter.
    Hvis du vil opprette serialiserte etiketter, trykker du én gang på Skift-tasten og deretter på tasten Kabelflagg/Serialiser.
  7. Kontaktpunkt/Database
    Trykk for å lage etiketter for kontaktpunkter med opptil to linjer tegnet.
    Hvis du vil opprette etiketter ved bruk av det valgte utvalget av poster i den nedlastede databasen, trykker du én gang på Skift-tasten og deretter på Kontaktpunkt/Database-tasten.
  8. Patchpanel/Avansert serialisering
    Trykk for å opprette etiketter med én eller flere linjer for en gruppe porter på et patchpanel.
    Hvis du vil opprette avanserte serialiserte etiketter, trykker du én gang på Skift-tasten og deretter på tasten Patchpanel/Avansert serialisering.
  9. Fjern
    Trykk for å fjerne all tekst og alle formateringsinnstillinger.
  10. OK
    Trykk for å velge alternativet som vises.
  11. Markør
    Trykk for å flytte markøren i pilens retning.
  12. Tegn
    Trykk for å angi bokstaver eller tall.
    Du kan skrive inn store bokstaver og symboler ved å bruke disse tastene sammen med Caps-tasten.
  13. Tilbake
    Trykk for å slette alle tegn til venstre for markøren.
  14. Enter
    Trykk for å skrive inn en ny linje når tekst skrives inn.
    Hvis du velger generell modus for etikettpåføringstypen og ønsker å legge inn en ny tekstblokk, trykker du på Skift-tasten og deretter på Enter-tasten.
  15. Aksent
    Trykk for å velge et aksenttegn.
  16. Mellomrom
    Trykk for å sette inn et mellomrom.
    Trykk for å gå tilbake til standardverdien.
  17. Caps
    Trykk for å slå Caps-modus av og på.
  18. Skift
    Trykk for å skrive inn symbolet markert på tasten.
  19. Esc
    Trykk for å avbryte den pågående handlingen.
  20. Menu (Meny)
    Trykk for å velge en funksjonsmeny.
  21. Deksel/Symbol
    Trykk for å opprette etiketter for deksler, navneplater og enkeltporter.
    For å velge et symbol fra symbolmenyene trykker du én gang på knappen Skift og deretter på tasten Deksel/Symbol.
  22. Generelt
    Trykk for å lage etiketter til generelle formål.
  23. Kabelbunting/Strekkode
    Trykk for å opprette etiketter som vikles rundt en kabel eller tråd.
    Hvis du vil åpne skjermbildet for strekkodeoppsettet, trykker du én gang på Skift-tasten og deretter på tasten Kabelbunting/Strekkode.

PT-E510/PT-E560BT

image
  1. Strøm
    Trykk for å slå etikettskriveren på eller av.
  2. Stil
    Trykk for å angi tegn- og etikettattributter.
  3. Forhåndsvisning
    Trykk for å se et bilde av etiketten før du skriver ut.
  4. Mate&kutte
    Trykk for å mate 22,7 mm blank tape og deretter kutte tapen.
  5. Skriv ut/Utskriftsalternativer
    Trykk for å skrive ut.
    Hvis du vil angi utskriftsalternativer, trykker du én gang på Skift-tasten og deretter på tasten Skriv ut/Utskriftsalternativer.
  6. Kabelflagg
    Trykk for å opprette kabelflaggetiketter.
  7. Kontaktpunkt
    Trykk for å lage etiketter for kontaktpunkter med opptil tre linjer tegnet.
  8. Patchpanel
    Trykk for å opprette etiketter med én eller flere linjer for en gruppe porter på et patchpanel.
  9. Fjern
    Trykk for å fjerne all tekst og alle formateringsinnstillinger.
  10. OK
    Trykk for å velge alternativet som vises.
  11. Markør
    Trykk for å flytte markøren i pilens retning.
  12. Tegn
    Trykk for å angi bokstaver eller tall.
    Du kan skrive inn store bokstaver og symboler ved å bruke disse tastene sammen med Caps-tasten.
  13. Tilbake
    Trykk for å slette alle tegn til venstre for markøren.
  14. Enter
    Trykk for å skrive inn en ny linje når tekst skrives inn.
    Hvis du velger generell modus for etikettpåføringstypen og ønsker å legge inn en ny tekstblokk, trykker du på Skift-tasten og deretter på Enter-tasten.
  15. Aksent
    Trykk for å velge et aksenttegn.
  16. Mellomrom
    Trykk for å sette inn et mellomrom.
    Trykk for å gå tilbake til standardverdien.
  17. Database
    Trykk for å opprette etiketter med det valgte utvalget av poster i den nedlastede databasen.
  18. Avansert serialisering
    Trykk for å opprette serialiserte etiketter.
  19. Serialiser
    Trykk for å opprette serialiserte etiketter.
  20. Strekkode
    Trykk for å åpne skjermbildet for strekkodeoppsettet.
  21. Symbol
    Trykk for å velge og sette inn et symbol fra symbolmenyene.
  22. Fil
    Trykk for å hente data lagret i skriverminne.
  23. Caps
    Trykk for å slå Caps-modus av og på.
  24. Skift
    Trykk for å skrive inn symbolet markert på tasten.
  25. Esc
    Trykk for å avbryte den pågående handlingen.
  26. Menu (Meny)
    Trykk for å velge en funksjonsmeny.
  27. Deksel
    Trykk for å opprette etiketter for deksler, navneplater og enkeltporter.
  28. Generelt
    Trykk for å lage etiketter til generelle formål.
  29. Kabelbunting
    Trykk for å opprette etiketter som vikles rundt en kabel eller tråd.