Hjem > Redigere etiketter > Skrive inn symboler > Skrive inn symboler ved å bruke symbolfunksjonen

Skrive inn symboler ved å bruke symbolfunksjonen

For å se en liste over alle symboler imageimage Beslektede emner: Symbolalternativer.

PT-E310BT

1. Trykk på image og trykk deretter på image.
  2. Trykk på image eller image for å velge en kategori, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image, image, image eller image for å velge et symbol, og trykk deretter på OK.

PT-E510/PT-E560BT

1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å velge en kategori, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image, image, image eller image for å velge et symbol, og trykk deretter på OK.