Vedlikehold

Ta alltid ut batteriet og koble fra nettadapteren før du rengjør merkemaskinen.

Rengjøre enheten

1. Tørk bort støv og merker fra etikettskriveren med en myk, tørr klut.
  2. Bruk en lett fuktet klut på merker som er vanskelige å fjerne.
    image
    Ikke bruk tynner, benzen, alkohol eller andre organiske løsemidler. Disse kan deformere eller skade dekselet til etikettskriveren.

Rengjøre skrivehodet

Streker eller tegn med dårlig kvalitet på utskrevne etiketter indikerer vanligvis at skrivehodet er skittent.

• Rengjør skrivehodet med en bomullspinne eller den valgfrie kassetten for skrivehoderengjøring (TZe-CL4).
    image
    image
    • Ikke ta direkte på skrivehodet med hendene dine.
    • Les og følg instruksjonene som medfølger kassetten for skrivehoderengjøring.

Rengjør tapekutteren

Klebemiddel fra tape kan samle seg opp på knivbladet etter gjentatt bruk, slik at eggen på bladet dekkes til og tapen kan sette seg fast i kutteren.

• Omtrent én gang i året bør du tørke av knivbladet med en bomullspinne fuktet med isopropanol (rensesprit).
    image
    • Berør ikke knivbladet direkte med hendene.
    • Bruk isopropanol i henhold til produsentens veiledninger.