Hjem > Skriv ut etiketter med mobile enheter > Overføre maler som er opprettet på en datamaskin, til skriveren ved hjelp av en mobil enhet

Overføre maler som er opprettet på en datamaskin, til skriveren ved hjelp av en mobil enhet

Relaterte modeller:PT‑E310BT / PT‑E560BT
Bruk P-touch Transfer Manager til å lagre maldata som ble opprettet med P-touch Editor 5.4, i enten BLF- eller PDZ-format. Bruk Mobile Transfer Express til å sende den lagrede filen fra den mobile enheten til skriveren og skrive den ut.
  • P-touch Transfer Manager installeres sammen med P-touch Editor 5.4, som kan være en tidligere versjon av P-touch Editor enn den du bruker for øyeblikket. Hvis du vil laste ned P-touch Editor 5.4, søker du etter det relevante tipset for Vanlige spørsmål og feilsøkingsupport.brother.com.
  • Pass på at Mobile Transfer Express er installert på den mobile enheten.
  1. Lagre maldata ved hjelp av P‑touch Transfer Manager.
    image
    Mer informasjon imageimage Beslektede emner: Opprette overføringsfiler eller overføringspakkefiler (Windows)
  2. Gjør ett av følgende:
    • Lagre filen i en skylagringstjeneste og del den med Mobile Transfer Express-appen på den mobile enheten.
    • Send filen som et e-postvedlegg fra datamaskinen til den mobile enheten, og lagre deretter filen på den mobile enheten.
  3. Koble skriveren til den mobile enheten, og start deretter Mobile Transfer Express.
    Maldataene vises.
  4. Velg malen du vil skrive ut, og trykk deretter på Transfer (Overfør) for å overføre malen til skriveren.