Hjem > Overføre maler til skriveren ved bruk av datamaskinen (Windows) > Opprette overføringsfiler eller overføringspakkefiler (Windows)

Opprette overføringsfiler eller overføringspakkefiler (Windows)

Opprett overføringsfiler (BLF) eller overføringspakkefiler (PDZ) med vedlagte maler, slik at disse malene kan brukes på andre eksterne skrivere.

Bruk P-touch Transfer Manager til å opprette overføringsfiler eller overføringspakkefiler. P-touch Transfer Manager installeres sammen med P-touch Editor 5.4, som kan være en tidligere versjon av P-touch Editor enn den du bruker for øyeblikket. Hvis du vil laste ned P-touch Editor 5.4, søker du etter det relevante tipset for Vanlige spørsmål og feilsøkingsupport.brother.com.

image
Maloverføringsmetode Filformat
Fra en datamaskin P-touch Update Software PDZ
Fra en mobil enhet Mobile Transfer Express BLF
  1. Start P-touch Editor 5.4.
    Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklikk på P-touch Editor-ikonet på skrivebordet.

*Avhengig av datamaskinens operativsystem, er det ikke sikkert at Brother P-touch-mappen kan opprettes.

2. Opprett en mal ved bruk av P-touch Editor 5.4.
  3. Åpne P-touch Transfer Manager-vinduet på P-touch Editor 5.4.
    Klikk på Fil>Overfør mal>Overfør.

P-touch Transfer Manager-vinduet vises. Malen overføres til Konfigurasjoner-mappen.

4. Uten å koble merkemaskinen til datamaskinen, velg Konfigurasjoner-mappen i P-touch Transfer Manager-vinduet, og velg deretter malen du ønsker å lagre.
    image
    Du kan velge flere maler samtidig.
  5. Klikk på Fil>Lagre overføringsfil.
    MERK
    Lagre overføringsfil-knappen vises når merkemaskinen er koblet fra datamaskinen eller er frakoblet.
    image
    • Hvis du klikker på Lagre overføringsfil-knappen etter at du har valgt Konfigurasjoner-mappen, lagres alle maler i mappen som en overføringsfil (BLF) eller overføringspakkefil (PDZ).
    • Flere maler kan samles i en enkel overføringsfil (BLF) eller overføringspakkefil (PDZ).
  6. I Filtype-feltet velger du ønsket format for overføringsfilen, og deretter skriver du inn navnet og lagrer malen.
  7. Når du bruker datamaskinen til å overføre overføringspakkefilen (PDZ) til merkemaskinen, må du bruke P-touch Update Software.
    1. Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklikk på P-touch Update Software-ikonet på skrivebordet.
    2. Klikk på Fastvareoppdatering.
    3. Klikk på Skriver-rullegardinlisten, velg en skriver og klikk deretter på OK.
    4. Klikk på Fil>Åpne og angi hvilken fil du vil overføre.
    5. Velg den angitte filen fra fillisten, og klikk deretter på Overfør-knappen.
  8. Når du bruker en mobil enhet til å overføre overføringsfilen (BLF) imageimage Beslektede emner: Overføre maler som er opprettet på en datamaskin, til skriveren ved hjelp av en mobil enhet.