Koti > Päivitys > Laiteohjelmiston päivittäminen

Laiteohjelmiston päivittäminen

• Älä katkaise virtaa tai irrota kaapelia tietojen siirtämisen tai laiteohjelmiston päivittämisen aikana.
  • Jos jokin toinen sovellus on käynnissä, sulje se.

Windows

Sinun on asennettava tulostinohjain, ennen kuin voit päivittää laiteohjelmiston.

1. Kytke virta tarratulostimeen ja yhdistä USB-kaapeli.
  2. Varmista, että tietokoneesi on yhdistetty internetiin.
  3. Käynnistä P-touch Update Software.

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Update Software tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Update Software -kuvaketta.

4. Osoita Laiteohjelmiston päivitys-kuvaketta.
  5. Napsauta Tulostin-pudotusluetteloa, valitse tulostimesi ja napsauta sitten OK.
  6. Valitse Kieli pudotusluettelosta.
  7. Valitse päivitettävän laiteohjelmiston vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Siirrä.
  8. Valitse Aloita.
    Laiteohjelmiston päivitys alkaa.
HUOMAUTUS
Saatat joutua muodostamaan Bluetooth-yhteyden uudelleen laiteohjelmistopäivitysten jälkeen. Poista Bluetooth-yhteystiedot ja suorita laiteparin muodostus sitten uudelleen.

Mac

Lataa ja asenna Transfer Express App Store -kaupasta laiteohjelmiston päivittämistä varten.

1. Kytke virta tarratulostimeen ja yhdistä USB-kaapeli.
  2. Varmista, että tietokoneesi on yhdistetty internetiin.
  3. Kaksoisosoita Macintosh HD>Ohjelmat ja kaksoisosoita sitten Transfer Express -kuvaketta.
  4. Napsauta Choose a printer (Valitse tulostin) -ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten tulostimesi tulostinten luettelosta.
  5. Napsauta Download and Update (Lataa ja päivitä) -painiketta.
    Laiteohjelmiston päivitys alkaa.
HUOMAUTUS
Saatat joutua muodostamaan Bluetooth-yhteyden uudelleen laiteohjelmistopäivitysten jälkeen. Poista Bluetooth-yhteystiedot ja suorita laiteparin muodostus sitten uudelleen.