Koti > Päivitys > P-touch Editorin päivittäminen

P-touch Editorin päivittäminen

Asenna tulostinohjain ennen P-touch Editorin päivittämistä.

Windows

1. Käynnistä P-touch Editor image.

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

*Brother P-touch -kansio on luotu tai sitä ei ole luotu; tämä vaihtelee tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

2. Napsauta Uusi tarra -välilehteä ja napsauta sitten Uusi tarra -painiketta, jolloin pääikkuna avautuu.
  3. Valitse Ohje>Tarkista päivitykset.
  4. Jos päivitys on saatavilla, vahvistussanoma tulee näkyviin. Valitse Lataa.

Mac

• Päivitä Mac-laitteiden P-touch Editor käymällä App Storessa ja tarkistamalla, onko päivitys saatavilla.