Koti > Tarratulostimen käyttöönotto > Tarratulostimen liittäminen ulkoiseen virtalähteeseen

Tarratulostimen liittäminen ulkoiseen virtalähteeseen

TÄRKEÄÄ
ÄLÄ irrota tarratulostinta ulkoisesta virtalähteestä, jos käytät sitä ilman akkua. Näin suojaat tarratulostimen muistia ja varmistat sen varmuuskopioinnin.

Liittäminen pistorasiaan käyttäen USB Type-C -verkkolaitetta (lisävaruste)

image
  • USB Type-C -verkkolaite on lisävaruste.
  • Suosittelemme käyttämään Brotherin USB Type-C -verkkolaitetta korkean suorituskyvyn varmistamiseksi. Tämä verkkolaite on suunniteltu tämän Brother-laitteen jännite- ja virtavaatimusten mukaisesti.
  1. Kytke USB Type-C -verkkolaite tarratulostimeen.
  2. Kytke verkkolaitteen pistoke läheiseen pistorasiaan (AC 100 - 240 V, 50/60 Hz).
    image

Yhdistäminen tietokoneeseen USB Type-C -kaapelilla

1. Varmista, että tietokoneeseen on kytketty virta.
  2. Yhdistä tarratulostin tietokoneeseen USB Type-C -kaapelilla (sisältyy pakkaukseen).
    image
    1. Tietokoneen USB-portti

5 V DC, vähintään 0,5 A

image
    Tarrojen tulostamista varten on asennettava litiumioniakku ja tulostin on liitettävä ulkoiseen virtalähteeseen.

Yhdistäminen USB-laturiin USB Type-C -kaapelilla

1. Kytke USB-kaapeli tarratulostimeen.
  2. Liitä USB-kaapeli USB-laturiin (ei sisälly toimitukseen) ja kytke laturi virtalähteeseen.
    image
    1. USB-laturi (ei sisälly toimitukseen)

5 V DC, vähintään 0,5 A

image
    Tarrojen tulostamista varten on asennettava litiumioniakku ja tulostin on liitettävä ulkoiseen virtalähteeseen.