Koti > Tarrojen muokkaus > Symbolien syöttäminen > Symbolien syöttäminen symbolitoiminnolla

Symbolien syöttäminen symbolitoiminnolla

Jos haluat nähdä kaikkien symbolien luettelon imageimage Liittyvät aiheet: Symboliasetukset.

PT-E310BT

1. Paina image ja paina sitten image.
  2. Valitse luokka painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse symboli painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.

PT-E510/PT-E560BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Valitse luokka painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse symboli painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.