Koti > Tarrojen muokkaus > Symbolien syöttäminen > Symbolihistorian asettaminen

Symbolihistorian asettaminen

Symbolihistoriaan voi tallentaa äskettäin käytettyjä symboleja. Symbolihistoria-ominaisuuden asetus on oletusarvoisesti [Päälle].

1. Paina Menu (Valikko)-painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Symbolihistoria], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image valitaksesi [Päälle]- tai [Pois]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.