Koti > Tarrojen muokkaus > Sarjoitettujen tarrojen luominen > Tarrojen luonti kahdella sarjoitetulla alueella

Tarrojen luonti kahdella sarjoitetulla alueella

Luo tarroja kahdella sarjoitetulla alueella syöttämällä kuvioteksti kuvan osoittamalla tavalla.

• Tekstikuvion syöttäminen: A-W10
  • Sarjoitettu alue: (1) ja (2)
  • Tulostetun tarran tulos:
    image

PT-E310BT

1. Kirjoita ”A-W10” näppäimistöllä.
  2. Paina image ja paina sitten image.
  3. Paina image tai image valitaksesi [Samanaikainen]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Määritä ensimmäinen alue (1), jonka haluat sarjoittaa.
    1. Aseta kohdistin alueen ensimmäisen merkin vasemmalle puolelle ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Painamalla image tai image voit valita alueen viimeisen merkin. Paina sen jälkeen OK.
    (Tämän esimerkin vaihtoehdon (1) tapauksessa: aseta kohdistin ”A”:n vasemmalle puolelle ja paina OK-painiketta kahdesti, koska ensimmäinen ja viimeinen merkki ovat samat.)
    image
  5. Toista edellinen vaihe toisen sarjoitettavan alueen (2) määrittämiseksi.
    image
  6. Määritä seuraavat parametrit (tässä esimerkissä) painamalla image, image, image tai image:
    • Aseta ”4” [Määrä]-valikossa.
    • Aseta ”1” [Lisäysmäärä]-valikossa.
    • Valitse [Norm.][Tyyppi]-valikossa.
    Kun määrität ne kaikki, paina OK.
  7. Paina image -painiketta.
    Voit valita tulostusasetukseksi [Kaikki], [Nykyinen] tai [Alue].

PT-E510/PT-E560BT

1. Kirjoita ”A-W10” näppäimistöllä.
  2. Paina image-painiketta.
  3. Paina image tai image valitaksesi [Samanaikainen]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Määritä ensimmäinen alue (1), jonka haluat sarjoittaa.
    1. Aseta kohdistin alueen ensimmäisen merkin vasemmalle puolelle ja paina sitten OK-painiketta.
    2. Painamalla image tai image voit valita alueen viimeisen merkin. Paina sen jälkeen OK.
    (Tämän esimerkin vaihtoehdon (1) tapauksessa: aseta kohdistin ”A”:n vasemmalle puolelle ja paina OK-painiketta kahdesti, koska ensimmäinen ja viimeinen merkki ovat samat.)
    image
  5. Toista edellinen vaihe toisen sarjoitettavan alueen (2) määrittämiseksi.
    image
  6. Määritä seuraavat parametrit (tässä esimerkissä) painamalla image, image, image tai image:
    • Aseta ”4” [Määrä]-valikossa.
    • Aseta ”1” [Lisäysmäärä]-valikossa.
    • Valitse [Normaal][Tyyppi]-valikossa.
    Kun määrität ne kaikki, paina OK.
  7. Paina image -painiketta.
    Voit valita tulostusasetukseksi [Kaikki], [Nykyinen] tai [Alue].