Koti > Tarrojen muokkaus > Sarjoitettujen tarrojen luominen > Tarrojen luonti yhdellä sarjoitetulla alueella

Tarrojen luonti yhdellä sarjoitetulla alueella

Luo tarroja yhdellä sarjoitetulla alueella syöttämällä vain yksi kuvioteksti kuvan osoittamalla tavalla.

• Tekstikuvion syöttäminen: A10
  • Sarjoitettu alue: (1)
  • Tulostetun tarran tulos:
    image

PT-E310BT

1. Kirjoita ”A10” näppäimistöllä.
  2. Paina image ja paina sitten image.
  3. Aseta kohdistin sarjoitettavan alueen ensimmäisen merkin vasemmalle puolelle ja paina sitten OK-painiketta.
    image
  4. Painamalla image tai image voit valita alueen viimeisen merkin, jonka haluat sarjoittaa. Paina sen jälkeen OK.
    image
  5. Määritä seuraavat parametrit (tässä esimerkissä) painamalla image, image, image tai image:
    • Aseta ”4” [Määrä]-valikossa.
    • Aseta ”1” [Lisäysmäärä]-valikossa.
    • Valitse [Norm.][Tyyppi]-valikossa.
    Kun määrität ne kaikki, paina OK.
  6. Paina image -painiketta.
    Voit valita tulostusasetukseksi [Kaikki], [Nykyinen] tai [Alue].

PT-E510/PT-E560BT

1. Kirjoita ”A10” näppäimistöllä.
  2. Paina image-painiketta.
  3. Aseta kohdistin sarjoitettavan alueen ensimmäisen merkin vasemmalle puolelle ja paina sitten OK-painiketta.
    image
  4. Painamalla image tai image voit valita alueen viimeisen merkin, jonka haluat sarjoittaa. Paina sen jälkeen OK.
    image
  5. Määritä seuraavat parametrit (tässä esimerkissä) painamalla image, image, image tai image:
    • Aseta ”4” [Määrä]-valikossa.
    • Aseta ”1” [Lisäysmäärä]-valikossa.
    • Valitse [Normaal][Tyyppi]-valikossa.
    Kun määrität ne kaikki, paina OK.
  6. Paina image -painiketta.
    Voit valita tulostusasetukseksi [Kaikki], [Nykyinen] tai [Alue].