Home > Het bestandsgeheugen gebruiken > Een labelbestand opslaan

Een labelbestand opslaan

U kunt maximaal 99 labelbestanden opslaan en in een later stadium weer opvragen om af te drukken. U kunt opgeslagen labels bewerken en overschrijven.
  1. Voer de tekst in en maak het label op.
  2. Druk op image.
  3. Selecteer [Lokale bestanden] als dat wordt weergegeven.
  4. Druk op image of image om [Opslaan] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op image of image om een bestand te selecteren en druk vervolgens op OK.
  6. Voer de bestandsnaam in en druk op OK.
    OPMERKING
    Als u de beschikbare ruimte in het bestandsgeheugen wilt controleren:
    1. Druk op Menu.
    2. Druk op image of image om [Geheugengebr] weer te geven en druk vervolgens op OK.
    3. Druk op image of image om [Lokale inhoud] te selecteren en druk vervolgens op OK.