Home > Het bestandsgeheugen gebruiken > Een opgeslagen labelbestand afdrukken, openen, of verwijderen

Een opgeslagen labelbestand afdrukken, openen, of verwijderen

1. Druk op image.
  2. Selecteer [Lokale bestanden] als dat wordt weergegeven.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    Optie
    Beschrijving
    Afdrukken
    1. Druk op image of image om Afdrukken weer te geven en druk vervolgens op OK.
    2. Druk op image of image om een bestand te selecteren en druk vervolgens op OK.
    3. Als het selectiescherm wordt weergegeven, selecteer dan Alles of Bereik en druk op OK.
    Openen
    1. Druk op image of image om Openen weer te geven en druk vervolgens op OK.
    2. Druk op image of image om een bestand te selecteren en druk vervolgens op OK.
    Verwijderen
    1. Druk op image of image om Verwijderen weer te geven en druk vervolgens op OK.
    2. Druk op image of image om een bestand te selecteren en druk vervolgens op OK.

De melding Verwijderen? wordt weergegeven.

3. Druk op OK.