Kabelwikkelmodus

Met de kabelwikkelmodus kunt u labels maken die rond een kabel of draad kunnen worden gewikkeld. In kabelwikkelmodus wordt de tekst zo afgedrukt, dat deze vanuit elke hoek leesbaar is.

Aangepast

Aangepast

Rot.90

Rot.90
image
image
  • (PT-E310BT) We raden het gebruik van flexibele ID-tape aan voor kabelwikkellabels.

(PT-E510/PT-E560BT) We raden aan flexibele ID-tape of zelf-laminerende tape te gebruiken voor kabelwikkellabels.

• Flexibele ID-tape is niet bedoeld voor gebruik als elektrische isolatie. Bij het wikkelen van flexibele ID-tape-labels rond objecten, moet de diameter van het object (1) ten minste 3 mm bedragen. De overlappende einden van het label of de labelvlag (2) moeten ten minste 5 mm lang zijn.
    image
  1. Druk op image.
  2. Druk op image, image, image of image om de gewenste opties te selecteren en druk vervolgens op OK.
    Optie
    Beschrijving
    Maateenheid

Selecteer een van de volgende meeteenheden:

Diamtr (Aangepaste diameter), Lengte (Aangepaste lengte), CAT5/6, CAT6A, COAX, AWG, Rot.90 (Gedraaid 90°)

Waarde

De beschikbare waarden zijn afhankelijk van de meeteenheid die u selecteert.

Herhalen

Herhaal de tekst die u invoert zo vaak als u afdrukken nodig hebt.

Cross-ID

Selecteer deze instelling als u cross-ID-labels maakt. imageimage Verwante informatie

3. Typ uw tekst.
  4. Druk op image.