Een cross-ID-label maken

Gebruik de functie [Cross-ID] om labels af te drukken waar de tekstvolgorde is omgekeerd.
  • 1 regel cross-ID-label

Als u een triggerteken ("/" of "\") in de tekst invoegt, wordt het label afgedrukt in omgekeerde volgorde, zoals aangegeven in het voorbeeld.

1 regel (met modus Kabelvlag)

1 regel (met modus Kabelvlag)
  • Meerdere regels cross-ID-label

Als u meerdere tekstregels invoert, wordt elke regel gewisseld, zoals aangegeven in de voorbeelden.

2 regels (met modus Kabelvlag)

2 regels (met modus Kabelvlag)

5 regels (met modus Kabelvlag)

5 regels (met modus Kabelvlag)
  1. Druk op image of image.
  2. Druk op image of image om [Cross-ID] te selecteren.
  3. Druk op image of image om de gewenste optie te selecteren en druk vervolgens op OK.
    Optie
    Beschrijving
    Uit

Deactiveer de instellingen voor cross-ID.

Paar

Meerdere geserialiseerde cross-ID-labels in elk paar afdrukken.

Groep

Meerdere geserialiseerde cross-ID-labels in elke groep afdrukken.

image
    Als u een enkel cross-ID-label afdrukt, is het afdrukresultaat hetzelfde, ongeacht of u [Paar] of [Groep] selecteert.
  4. Typ uw tekst.
  5. Selecteer de instelling Serialiseren indien van toepassing.
  6. Druk op image.