Beschikbare toepassingen

Windows

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen. U kunt ook sjablonen en andere gegevens overdragen naar de labelprinter.

P-touch Transfer Manager *1

Met dit programma kunt u sjablonen en andere gegevens overdragen naar de labelprinter en back-ups van gegevens opslaan op de computer.

Dit programma moet met P-touch Editor 5.4 worden geïnstalleerd, die een oudere versie van P-touch Editor kan zijn dan die u nu gebruikt. Om P-touch Editor 5.4 te downloaden, zoekt u naar de van toepassing zijnde Veelgestelde vragen en probleemoplossing tip bij support.brother.com.

P-touch Update Software *1

Met deze toepassing kunt u de software en firmware updaten naar de nieuwste versie en sjablonen naar de labelprinter overdragen.

*1
Alleen beschikbaar met de USB-verbinding.

Mac

App Kenmerken
P-touch Editor

Hiermee kunt u uw eigen labels ontwerpen en afdrukken. Gebruik de ingebouwde tekentools om verschillende lettertypen en stijlen te maken, afbeeldingen te importeren en barcodes toe te voegen.

Transfer Express *1 Firmware bijwerken naar de nieuwste versie.
Alleen beschikbaar met de USB-verbinding.