Hjem > Brug af filhukommelsen > Gem en labelfil

Gem en labelfil

Du kan gemme op til 99 labelfiler og genkalde dem til udskrivning på et senere tidspunkt. Du kan redigere og overskrive gemte labels.
  1. Indtast teksten, og formater din label.
  2. Tryk på image.
  3. Vælg [Lokale filer], hvis den vises.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Gem], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge en fil, og tryk derefter på OK.
  6. Indtast filnavnet, og tryk derefter på OK.
    BEMÆRK
    Gør følgende for at bekræfte den ledige plads i filhukommelsen:
    1. Tryk på Menu.
    2. Tryk på image eller image for at få vist [Hukommelsesbrug], og tryk derefter på OK.
    3. Tryk på image eller image for at vælge [Lokalt indhold], og tryk derefter på OK.