Hjem > Brug af filhukommelsen > Udskriv, åbn eller slet en gemt labelfil

Udskriv, åbn eller slet en gemt labelfil

1. Tryk på image.
  2. Vælg [Lokale filer], hvis den vises.
  3. Gør et af følgende:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Udskriv
    1. Tryk på image eller image for at få vist Udskriv, og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på image eller image for at vælge en fil, og tryk derefter på OK.
    3. Hvis valgskærmen vises, skal du vælge Alle eller Område, og derefter trykke OK.
    Åbn
    1. Tryk på image eller image for at få vist Åbn, og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på image eller image for at vælge en fil, og tryk derefter på OK.
    Slet
    1. Tryk på image eller image for at få vist Slet, og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på image eller image for at vælge en fil, og tryk derefter på OK.

Meddelelsen Slet? vises.

3. Tryk på OK.