Hjem > Rediger labels > Opret stregkodelabels > Rediger eller slet en stregkode og stregkodedata

Rediger eller slet en stregkode og stregkodedata

Slet en stregkode fra en label

1. Placer markøren til højre for stregkoden på dataindtastningsskærmen.
  2. Tryk på image.

Rediger stregkodedata

PT-E310BT

1. For at redigere stregkodeattributter og stregkodedata skal du placere markøren til venstre for stregkoden på dataindtastningsskærmen.
  2. Tryk på image, og tryk derefter på image.
    Skærmen stregkodeopsætning vises på displayet.

PT-E510/PT-E560BT

1. For at redigere stregkodeattributter og stregkodedata skal du placere markøren til venstre for stregkoden på dataindtastningsskærmen.
  2. Tryk på image.
    Skærmen stregkodeopsætning vises på displayet.