Kabelindpakningstilstand

Opret labels, der skal vikles om et kabel eller en ledning, ved hjælp af Kabelindpakningstilstand. I Kabelindpakningstilstand udskrives teksten som vist, så labelen kan læses fra alle vinkler, når den er omviklet.

Brugerdefineret

Brugerdefineret

Rot.90

Rot.90
image
image
  • (PT-E310BT) Vi anbefaler at bruge fleksibelt id-tape til kabelindpakningslabels.

(PT-E510/PT-E560BT) Vi anbefaler, at du bruger fleksibelt id-tape eller selvlaminerende tape til kabelindpakningslabels.

• Fleksibelt id-tape er ikke designet til brug som elektrisk isolering. Når du vikler fleksible id-tapelabels rundt om genstande, skal genstandens diameter (1) være 3 mm eller mere. De overlappende ender af labelen eller labelflaget (2) skal være 5 mm eller mere.
    image
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge de ønskede indstillinger, og tryk derefter på OK.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Måleenhed

Vælg en af følgende måleenheder:

Dia(Ø) (Brugerdefineret diameter), Længd (Brugerdefineret længde), CAT5/6, CAT6A, COAX, AWG, Rot.90 (Roteret 90°)

Værdi

De tilgængelige værdier varierer afhængigt af de måleenheder, du vælger.

Gentag

Gentag den tekst, du indtaster, så den udskrives så mange gange som nødvendigt.

Cross-ID

Vælg denne indstilling, når du opretter Cross-ID-labels. imageimage Relaterede informationer

3. Indtast den tekst,. du ønsker.
  4. Tryk på image.