Lav en Cross-ID-label

Brug [Cross-ID]-funktionen til at udskrive labels, hvor tekstrækkefølgen er omvendt.
  • 1 linje Cross-ID-label

Når du indsætter et udløsertegn (“/“ eller “\“) i teksten, udskrives labelen i omvendt rækkefølge som vist i eksemplet.

1 linje (ved brug af Kabelflagtilstand)

1 linje (ved brug af Kabelflagtilstand)
  • Cross-ID-label med flere linjer

Når du indtaster flere linjer tekst, byttes der om på hver linje som vist i eksemplerne.

2 linjer (ved brug af Kabelflagtilstand)

2 linjer (ved brug af Kabelflagtilstand)

5 linjer (ved brug af Kabelflagtilstand)

5 linjer (ved brug af Kabelflagtilstand)
  1. Tryk på image eller image.
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Cross-ID].
  3. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling, og tryk derefter på OK.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Fra

Deaktiver Cross-ID-indstillinger.

Par

Udskriv flere serialiserede Cross-ID-labels i hvert par.

Gruppe

Udskriv flere serialiserede Cross-ID-labels i hver gruppe.

image
    Når du udskriver en enkelt Cross-ID-label, er udskriftsresultatet det samme, uanset om du vælger [Par] eller [Gruppe].
  4. Indtast den tekst,. du ønsker.
  5. Vælg indstillingen Serialisering, hvis det er nødvendigt.
  6. Tryk på image.