Tastaturoversigt

PT-E310BT

image
  1. Tænd/sluk
    Tryk for at tænde eller slukke for labelmaskinen. Tryk for at tænde eller slukke for labelprinteren.
  2. Typografi
    Tryk for at angive tegn- og labelattributter.
  3. Fil
    Tryk for at hente data, der er gemt i printerens hukommelse.
  4. Eksempel/Fremfør
    Tryk for at få vist et billede af labelen før udskrivning.
    Tryk på Shift-tasten én gang, og tryk derefter på Eksempel/Fremfør-tasten for at fremføre tapen.
  5. Udskriv/Udskriftsindstillinger
    Tryk for at udskrive.
    Tryk på Shift-tasten én gang og derefter på Udskriv/Udskriftsindstillinger-tasten for at angive udskriftsindstillingerne.
  6. Kabelflag/Serialiser
    Tryk for at labels til kabelflag.
    For at lave serialiserede labels skal du trykke på Shift én gang og derefter trykke på Kabelflag/Serialiser-tasten.
  7. Hulningsblok/Database
    Tryk for at lave labels til hulblokke med op til to tegnede linjer.
    For at lave labels ved hjælp af det valgte interval af poster i den downloadede database skal du trykke på tasten Shift én gang og derefter trykke på Hulningsblok/Database-tasten.
  8. Patchpanel/Avanceret serialisering
    Tryk for at oprette en label med en eller flere linjer til en gruppe af porte på et patchpanel.
    For at lave avancerede serialiserede labels skal du trykke på Shift-tasten én gang og derefter trykke på Patchpanel/Avanceret serialisering-tasten.
  9. Ryd
    Tryk for at slette alle tekst- og formatindstillinger.
  10. OK
    Tryk for at vælge den viste indstilling.
  11. Markør
    Tryk for at flytte markøren i pilens retning.
  12. Tastatur
    Tryk for at indtaste bogstaver eller tal.
    Du kan bruge store bogstaver og symboler ved hjælp af disse taster i kombination med Store bogstaver-tasten.
  13. Tilbage
    Tryk for at slette ethvert tegn til venstre for markøren.
  14. Enter
    Tryk for at lave en ny linje, når du indtaster tekst.
    Hvis du vælger den generelle tilstand for labelprogramtypen og vil lave en ny tekstblok, skal du trykke på Shift-tasten og derefter trykke på Enter-tasten.
  15. Accent
    Tryk for at vælge et tegn med accent.
  16. Mellemrum
    Tryk for at indsætte et mellemrum.
    Tryk for at gå tilbage til standardværdi.
  17. Store bogstaver
    Tryk for at slå Caps Lock-tilstand til og fra.
  18. Shift
    Tryk for at indtaste det symbol, der er markeret på tasten.
  19. Escape
    Tryk for at annullere den aktuelle handling.
  20. Menu
    Tryk for at vælge en funktionsmenu.
  21. Frontplade/Symbol
    Tryk for at lave labels til frontplader, navneplader og apparater med en enkelt port.
    For at vælge et symbol fra symbolmenuerne skal du trykke på tasten Shift én gang, og derefter trykke på Frontplade/Symbol-tasten.
  22. Generelt
    Tryk for at lave labels til generelle formål.
  23. Kabelmærkat/Stregkode
    Tryk for at lave labels, der kan vikles rundt om et kabel eller en ledning.
    For at åbne skærmbilledet Stregkodeopsætning skal du trykke på knappen Shift én gang, og derefter trykke på Kabelmærkat/Stregkode-tasten.

PT-E510/PT-E560BT

image
  1. Tænd/sluk
    Tryk for at tænde eller slukke for labelmaskinen. Tryk for at tænde eller slukke for labelprinteren.
  2. Typografi
    Tryk for at angive tegn- og labelattributter.
  3. Eksempel
    Tryk for at få vist et billede af labelen før udskrivning.
  4. FremførogAfskær
    Tryk for at fremføre 22,7 mm af den tomme tape, og afskær derefter tapen.
  5. Udskriv/Udskriftsindstillinger
    Tryk for at udskrive.
    Tryk på Shift-tasten én gang og derefter på Udskriv/Udskriftsindstillinger-tasten for at angive udskriftsindstillingerne.
  6. Kabelflag
    Tryk for at labels til kabelflag.
  7. Hulningsblok
    Tryk for at lave labels til hulblokke med op til tre tegnede linjer.
  8. Patchpanel
    Tryk for at oprette en label med en eller flere linjer til en gruppe af porte på et patchpanel.
  9. Ryd
    Tryk for at slette alle tekst- og formatindstillinger.
  10. OK
    Tryk for at vælge den viste indstilling.
  11. Markør
    Tryk for at flytte markøren i pilens retning.
  12. Tastatur
    Tryk for at indtaste bogstaver eller tal.
    Du kan bruge store bogstaver og symboler ved hjælp af disse taster i kombination med Store bogstaver-tasten.
  13. Tilbage
    Tryk for at slette ethvert tegn til venstre for markøren.
  14. Enter
    Tryk for at lave en ny linje, når du indtaster tekst.
    Hvis du vælger den generelle tilstand for labelprogramtypen og vil lave en ny tekstblok, skal du trykke på Shift-tasten og derefter trykke på Enter-tasten.
  15. Accent
    Tryk for at vælge et tegn med accent.
  16. Mellemrum
    Tryk for at indsætte et mellemrum.
    Tryk for at gå tilbage til standardværdi.
  17. Database
    Tryk for at oprette labels ved hjælp af det valgte interval af poster i den downloadede database.
  18. Avanceret serialisering
    Tryk for at lave avancerede serialiserede labels.
  19. Serialiser
    Tryk for at oprette serialiserede labels.
  20. Stregkode
    Tryk for at åbne skærmbilledet Stregkodeopsætning.
  21. Symbol
    Tryk for at vælge og indsætte et symbol fra symbolmenuerne.
  22. Fil
    Tryk for at hente data, der er gemt i printerens hukommelse.
  23. Store bogstaver
    Tryk for at slå Caps Lock-tilstand til og fra.
  24. Shift
    Tryk for at indtaste det symbol, der er markeret på tasten.
  25. Escape
    Tryk for at annullere den aktuelle handling.
  26. Menu
    Tryk for at vælge en funktionsmenu.
  27. Frontplade
    Tryk for at lave labels til frontplader, navneplader og apparater med en enkelt port.
  28. Generelt
    Tryk for at lave labels til generelle formål.
  29. Kabelmærkat
    Tryk for at lave labels, der kan vikles rundt om et kabel eller en ledning.