Hem > Innan du använder etikettskrivaren > Varumärken och licenser

Varumärken och licenser

• Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.
  • Logotyperna för Google Play och Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.
  • Ordmärket Bluetooth® och Bluetooth-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och används av Brother Industries, Ltd. under licens. Andra varumärken och varumärkesnamn tillhör respektive ägare.
  • QR Code är ett registrerat varumärke som tillhör DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Mac, iPad, iPhone, och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc.
  • QR Code Generating Program Copyright © 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Delar av denna programvara är Copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Med ensamrätt.

Alla företags handelsnamn och produktnamn som omnämns på Brother-produkter, i relaterade dokument eller i annat material är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive företag.