Viktigt meddelande

• Innehållet i det här dokumentet och specifikationerna för den här etikettskrivaren kan ändras utan föregående meddelande.
  • Brother förbehåller sig rätten att göra ändringar utan föregående meddelande i specifikationerna och materialet häri, och ansvarar inte för eventuella skador (eller följdskador) som orsakas av att man förlitar sig på det material som presenteras, inklusive, men inte begränsat till, typografiska och andra fel i publikationerna.
  • Den här etikettskrivaren stöder inte trådlös anslutning.
  • Skärmbilderna i det här dokumentet kan variera beroende på datorns operativsystem, produktmodellen och programvaruversionen.
  • Innan du använder etikettskrivaren bör du läsa alla dokument som handlar om säkerhet och användning som medföljer den.
  • Etikettskrivaren som visas på bilderna kan skilja sig från din etikettskrivare.
  • Tillgängliga förbrukningsartiklar kan variera beroende ditt land eller din region.
  • Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av P-touch Editor.
  • Om du vill hålla etikettskrivarens prestanda uppdaterad kan du gå till support.brother.com för att söka efter de senaste firmware-uppdateringarna. Annars kan det hända att vissa av etikettskrivarens funktioner inte är tillgängliga.
  • Innan du ger din märkmaskin till någon annan, byter ut den eller kasserar den, rekommenderar vi starkt att du återställer den till fabriksinställningarna för att radera all personlig information.