Hem > Konfigurera din etikettskrivare > Slå på och av avkänning av tapens färg

Slå på och av avkänning av tapens färg

För en mer exakt förhandsgranskning av den etikett som du skapar kan du ställa in funktionen för tapens färgdetektering [] i läget Etikettvisning. Etikettskrivaren känner av färgen på tapen och visar etikettbilden på LCD-skärmen som återspeglar färgen på tapen.

Standardinställningen är [].

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Inställ- ningar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa [Tapefärg] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja [] eller [Av] och tryck sedan på OK.
OBS

Funktionen för att upptäcka tapens färg är inte tillgänglig när du använder vissa tapekassetter. I det här fallet visas etikettbilden på LCD-skärmen som svart text på en vit bakgrund.